Köpinformation

Du kan ladda ner våra fullständiga säljvillkor som PDF här.

Kundservice
Du når oss enklast genom att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär, alternativt sända e-post till . Du kan även ringa oss under vardagar 9.00-15.00 på 040 6164 064.

Beställning
Allt börjar med en förfrågan. Hör av er till oss och beskriv så mycket eller lite ni vill om vad ni önskar. Så återkommer vi så snart som möjligt med en offert och ett upplägg tll ritningar. Vi kan därefter justera upplägget, till ni känner att det är rätt. Vill ni beställa, skickar vi en orderbekräftelse, som ska signeras och återsändas, till exempel över e-post. Vid beställing betalas in 40% handpenning.

Offert och orderbekräftelse
I offerten och orderbekräftelsen beskriver vi leveransen så komplett som möjligt. Om någon specifikation, som ritning eller dylikt avviker från det som står i orderbekräftelsen, är det ändå alltid orderbekräftelsen som gäller, kontrollera därför denna extra nogsamt.

Betalning
Vid order betalas 40% i handpenning till plusgiro 614065-1. Resten betalas omedelbart innan trappan skickas till dig. Det går självklart även bra att betala in hela beloppet på en gång. Levererade varor förblir ”Danska-trappor”s egendom till dess fakturabeloppet är betalt. 

Fraktkostnad
I våra offerter ingår som standard uppmätning och montering . Vill ni hellre sjäv montera, går det också bra. 

Leveranstider
Aktuel leveranstid framgår av offerten. 

Frakt och leveranser
Våra montörer har oftast trappan med sig, när de kommer för att montera. Alla offerter är inklusive frakt. 

Fraktskador
Har ni köpt en trappa utan montering är det viktigt att kolla igenom godset vid leveransen. Om något skadats under frakt är det viktigt att detta anmäls direkt vid leverans till vår speditör och till oss. Om det är något som upptäcks efter leverans måste du höra av dig till till oss omedelbart. Trappan får ej ha monterats. 

Reklamation & Garanti
Om något visar sig vara defekt så omfattas alla urpsrunliga fel av reklamationsrätten. Tänk på att detta inte innefattar slitage, felmontering, eller om till exempel trappan inte förvarats torrt och säkert eller om den monterats och använts på en pågående ”byggarbetsplats”. Reklamation av ytbehandling hanteras endast om detta är påtalat före montering av delarna.

Ångerrätt
Eftersom våra trappor tillverkas helt efter dina önskemål har vi ingen möjlighet att erbjuda ångerrätt. Vi kan ändra eller annulera en order endast mot betalning av de kostnader vi redan ådragit oss.

Tryckfel
Ibland blir det fel – vi förbehåller oss för tryckfel i information & priser, samt fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. Alla bilder och information på vår hemsida skall ses som illustrationer. Vi kan heller inte garantera att bilderna återger trappans exakta utseende.

PUL
Som kund är du skyddad av PUL (personuppgiftslagen). Detta innebär att de personuppgifter som du lämnar till oss inte kommer att delas ut eller spridas till tredje part.


Om vårt företag
Danska Trappor AB
Brottarevägen 27
235 95 Vellinge

Telefon 040 6164 064

Organisationsnummer 556862-8514
Momsreg nr SE 556862-851401
Plusgiro 614065-1
Innehar F-skattesedel