Vi monterar i hela Sverige!

Vi kombinerar stolta traditioner för design och hantverk med gedigna material och modern
produktionsteknik och resultatet blir vackra trappor med hög kvalitet. Vi levererar lika gärna klassiska trappor i hårt trä som moderna trappor med stål och glas. Med över 30 års erfarenhet som trapptillverkare kan vi trappor.

Innan du skickar in beställningen får du en 3D-bild och planritningar av din trappa samt möjligheten att göra eventuella förändringar.

Detta för att du ska få precis den trappa du drömt om till rätt pris. Hittar du inte det du söker är det bara att fråga – vi kan uppfylla de flesta önskemål. Besök också gärna Trapperiet.se för inspiration till ditt projekt.Om Trappor inomhus

Inomhustrappor är inte längre bara ett sätt flytta sig från en våning till den nästa. Det är inte bara en funktion vi fyller, när vi sätter in trappor i våra hus. En inomhustrappa är så mycket mera än funktion. Den har blivit ett möbel. Ett estetisk uttryck, som berättar något om dem som bor i huset. En klassisk trätrappa med frästa spjälor och svängda vangstycken ger en väldigt annorlunda stämning i huset än en moderna trappor med glasräcke och centrumbalk. Även om två hus annars är identiska, kan valet av trappa göra dem helt olika. 

Moderna hus är ofta väldigt lika på insidan. Det är typisk vita väggar och en ljus parkett. Kök och badrum ger möjlighet att variera lite, men ofta spelar dessa utrymmen inte huvudrollen i vår inredning. Trappor är annorlunda. De placeras ofta hallen, där de är det första man ser, när man kommer in i huset. Trappor får en framträdande roll i våra hem. Många hus har även stora glaspartier, där man utifrån kan se in och ofta se trappan. 

30 år med trappor

Vi har 30 års erfarenhet som trapptillverkare och levererar trappor till både stora och små projekt. Vi brinner för att ge alla kunder bra service. 

Vi levererar både trappor med svängda linjer, fräsningar och blocksteg, som osar av romantik och moderna trappor med raka linjer och glas. Ni kan välja en trappa, som är helt svart eller helt vit eller kombinera målade vangstycken med steg i ljus ask eller mörk ek, för en häftig kontrast. Många väljer att få trappsteg i samma material som golvet, så det blir harmoni mellan din inomhustrappa och resten av huset. 

Vi brinner för att ge alla kunder bra service. Det kvittar om du ska ha én trappa eller fem trappor. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig få den bäst möjliga lösning för dig och ditt hus. 

Vad kostar din drömtrappa?

Kontakta oss på telefon eller mail eller fyll i en offertförfrågan. Då återkommer vi snabbt med en offert på just din trappa. Vi tar gärna fram ritningar, så ni kan se hur det blir och ni kan göra ev. justeringar. Vårt mål är alltid att du ska få dina önskan uppfylld och få en trappa som du kan glädjas över i många år fram.